Item Name

  1. Nanoe™ X Teknologi: Denna avancerade teknologi effektivt tar bort starka och obehagliga lukter, bidrar till en mer bekväm och hälsosam inomhusmiljö. Den motverkar också tillväxten och spridningen av bakterier, virus och allergener, vilket ger ett säkrare hem för dig och din familj. Dessutom skyddar Nanoe™ X din hud och ditt hår från att bli för torra.

  2. Inbyggd WiFi-Styrning: Enheten är utrustad med inbyggd WiFi, vilket eliminerar behovet av en separat WLAN-adapter. Du kan enkelt fjärrstyra värmepumpen med en smart enhet, justera temperaturen när du inte är hemma eller för att förvärma ditt utrymme. Kompatibilitet med Google Assistant och Amazon Alexa erbjuder bekväm röststyrning.

  3. Panasonic Comfort Cloud App: Denna app låter dig styra upp till 200 enheter från var som helst. Den erbjuder funktioner som tidsinställningar, schemaläggning för kylning/uppvärmning, och övervakning av energianvändning. Appen är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

  4. Miljösmart och Ekonomiskt: Med miljöklassificeringen A+++, lägre GWP-köldmedium R32 och hög energieffektivitet, är Panasonic HZ25XKE ett miljövänligt val som minskar både uppvärmningskostnader och CO₂-utsläpp. Dess energisnålhet gör den till en av de mest effektiva luftvärmepumparna på den nordiska marknaden, vilket är gynnsamt för både miljön och din plånbok. Dessutom är den tyst med en ljudeffektsnivå på endast 18 dB(A), vilket säkerställer en lugn och behaglig atmosfär i ditt hem.

0,00 kr

  • Finns i lager
  • Ships within 1-3 days